Model Engineering is een klein bedrijf dat flexibel inspeelt op vragen uit de markt. Hierdoor is onze expertise erg breed en zijn wij moeilijk in een hokje te plaatsen. Wij zijn actief in verschillende branches waaronder prototypebouw, maquettes en relatiegeschenken. Zowel ambachtelijke modelbouw als de nieuwste 3D computerontwikkelingen gaan hand in hand.

Door de betrokken en directe samenwerking met de klanten spelen wij goed in op de wensen en eisen die aan een product gesteld worden. Wij kunnen, door middel van proefmatrijzen, kleine proefseries van producten vervaardigen. Dit biedt de mogelijkheid om verschillende materialen te testen en verbeteringen in het product gemakkelijk door te voeren. Het resultaat is een praktisch ontwerptraject met direct goed bruikbare producten. De bevindingen uit het proefstadium kunnen wij tevens vertalen naar productiematrijzen.

Model Engineering blijft zich voortdurend verdiepen en uitbreiden. Dit resulteert in het in huis hebben van productontwikkeling van A tot Z. Hierdoor kunnen wij de klanten een totaalpakket bieden: van ontwerpen, prototypebouw, construeren en vervaardigen van matrijzen tot het spuitgieten van kleine product-series.